Bence Artık Sen de Hermes Gibisin!

Uzun zamandır üzerinde çalıştığım kitabım nihayet raflardaki yerini aldı. İnsan böylesi anlarda ne söyleyeceğini bilemiyor. Ben de uzatmadan, bu süreçte bana manevi desteği olan başta eşim ve ailem olmak üzere, Hacettepe Tıp Fakültesi 75AA’daki değerli doktor büyüklerime; lise (TAL) ve üniversite (YTÜ & İTÜ) arkadaşlarıma, Nobel İlaç’ta birlikte mesai yaptığımız kıymetli iş arkadaşlarım ile yöneticilerime, biricik hunili dostlarıma, koçluk ve mentorluklarıyla hayatıma incelikle dokunan, desteklerini ve sevgisini esirgemeyen dostlara, ruh ikizime, kitabın basılma aşamasına gelene kadar fikirleriyle yol gösteren yazar/danışman S. Soner Selçuklu’ya, kitabın bütün aşamalarıyla ilgilenip bitmeyen sorularımı sabırla cevaplayan editörümüz Damla Yazıcı’ya teşekkürlerimi sunuyorum.

https://www.dr.com.tr/Kitap/Bence-Artik-Sen-de-Hermes-Gibisin/Elif-Ata/Edebiyat/Deneme-Yazin/urunno=0001982304001

https://www.kitapambari.com/parma-kitap-elif-ata-bence-artik-sen-de-hermes-gibisin

https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=12091859

https://www.idefix.com/Kitap/Bence-Artik-Sen-de-Hermes-Gibisin/Elif-Ata/Edebiyat/Deneme-Yazin/urunno=0001982304001

https://www.babil.com/bence-artik-sen-de-hermes-gibisin-kitabi-elif-ata

12 Comments

  1. Sevgili Elif,
    Uzun süredir bu kitap için emek verdiğini biliyorum. Umarım bu kitap gelecekteki eserlerinin bir başlangıcı olarak edebiyat yaşamımızı süsleyen bir eser olur. Emeğine ve yüreğine sağlık. Geldiğimde alacağım kitapların başında olacak. Kolay gelsin.

    Liked by 1 kişi

  2. Elifciğim,Bitmeyen azmin ,hayallerinin ardından gerçekleştirdiğin eserle ne kadar övünsen azdır,ben de yaşadığın heyecanın bir bölümüne gururla şahit olan biri olarak kutluyorum,okurun bol olsun,,,,,,

    Liked by 1 kişi

Yorum bırakın